Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Mayıs 2018

Sabri Balaman, kendi evinde gibi seçim çalışmalarını yürüttü

Sancaktepeli olan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sabri Balaman, Kurucu Belde Başkanlığı yaptığı Sarıgazi ve diğer mahallelerde seçim çalışmalarını kendi evindeymiş gibi yürüttü.

AK Parti’nin kurucularından tecrübeli siyaset adamı, İstanbul Milletvekili Adayı ve Gazeteci-Yazar Sabri Balaman, Sancaktepe ilçesinde seçim çalışması yaptı. Milletvekili Adayı Balaman’a Sancaktepe Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili ve Bingöllüler Platformu Başkanı Yunus Ustahabipoğlu ile Sancaktepe ilçe teşkilatı eşlik etti. Gündüz başladığı seçim çalışmalarını gece sahura kadar sürdüren tecrübeli siyaset adamı Balaman, Kurucu Belde Başkanlığını yaptığı Sarıgazi’de saha çalışması yaparken duygulandığı gözlendi. AK Parti Sarıgazi Belde Başkanı olarak kutlu davanın bayrağını başarıyla yükseklerde tutan Sabri Balaman, bugün tekrar aynı yere İstanbul Milletvekili Adayı olarak dönmesi gurur vericiydi.

BALAMAN’DAN BİNGÖLLÜ HEMŞERİLERİNE ÖZEL TEŞEKKÜR

Süreçle ilgili bir açıklama yapan AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Sabri Balaman, “Bugün seçim çalışmamızı AK Parti’nin kurulduğu gün göreve başladığımız Sarıgazi ‘de gerçekleştirdik. Mazisi Türk siyaset tarihine altın harflerle yazılacak bir hareketin (AK Parti) kurucu belde başkanı olmanın şerefine bugün bir kez daha sahada nail oldum. AK Parti’nin 17 yıllık kutlu yolculuğunda emeği, teri, bilgisi, tutkusu, heyecanı olan yiğit Anadolu insanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bugün Sancaktepe’de bizi bağrına basan başta teşkilatımızın her kademesinden dostlarımız olmak üzere, 24 Haziran’da bize destek versin vermesin Sancaktepe’nin sıcakkanlı insanlarına teşekkür ediyorum.

Özel bir teşekkürü de Sancaktepe’de yaşayan Bingöllü hemşerimize… Bir il evladını ancak bu kadar samimi karşılayabilirdi. Vakit Türkiye Vakti” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus