Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Mayıs 2018

Sancaktepe’nin parlayan yıldızı Ömer Küçek, Milletvekili Aday Adayı

AK Parti İstanbul 1. Bölge’den İstanbul Teşkilatlarının da yakından tanıdığı, Sancaktepe İlçe Teşkilatının parlayan yıldızı Ömer Küçek, 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu. 

AK Parti’de erken seçim kararı alınmasının ardından İstanbul 1. Bölge’den 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Ömer Küçek’in dolu dolu bir özgeçmişi var. Siyasete AK Parti ile Samandıra Beldesinde başlayan ve burada yürüttüğü Gençlik Kolları Başkanlığı görevini daha sonra ilçe olan Sancaktepe İlçe teşkilatında da sürdürdü. Daha sonra ana kademede 2 ayrı birimde uzun yıllar ilçe başkan yardımcılığı görevlerini başarıyla yürüten ve Anadolu Yakası teşkilatlarının yakından tanıdığı Küçek, AK Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatının adeta parlayan yıldızı.

Genel merkezinde yakından takip ettiği Ömer Küçek, Türkiye Büyük Millet Meclisi koltuklarını dolduracak donanıma sahip.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Ömer Küçek’e Milletvekili Aday Adaylığında başarılar dileriz.

ÖMER KÜÇEK KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan KÜÇEK Aslen Ordu Kumrulu’dur. Ortaokul ve Liseyi Samandıra Aziz Bayraktar İmam Hatip Lisesi’nde tamamlayan Küçek, 2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nde Ön Lisans, 2008 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Ve Kontrol Öğretmenliği Bölümü’nde Lisans eğitimini tamamladı. Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler Ve Şehircilik Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı.

Siyasi hayatına AK Parti ile başlayan Küçek, sırasıyla 2005 yılına kadar AK Parti Samandıra Belde Gençlik Kolları Arge Birim Başkanlığı, 2005-2008 yılları arasında AK Parti Samandıra Belde Gençlik Kolları Başkanlığı, İBB Gençlik Meclisi Eğitim Komisyonu Üyeliği ile millete hizmet yolunda dava bilinciyle görev yaptı. 2008 yılında Samandıra, Sarıgazi, Yenidoğan Beldelerinin birleşmesiyle birlikte kurulan Sancaktepe İlçesinin AK Parti Sancaktepe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı‘na atandı. 2011 yılına kadar Gençlik Kolları Başkanlığını sürdüren Küçek, 2011 yılının Aralık ayında yapılan ilçe kongresinin akabinde 2014 yılına kadar Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. 2014 Yılında gerçekleşen kongre ile Teşkilatlanmadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı‘na atandı ve 2018 yılı mart ayındaki İlçe Kongresine kadar bu görevi başarıyla sürdürdü. Bu süre zarfında 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015 ve 16 Nisan 2017 anayasa değişiklik referandumunda SKM Başkanlığı görevini ifa etti.

Siyasi hayatının yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Küçek, Sancaktepe Ordulular Derneği Üyeliği, Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliğine ve 2011-2018 yılları arasında başkan yardımcılığını yaptığı Sancaktepe İmam Hatipliler Derneğ’inde (SİMMDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na devam etmektedir. Orta derecede İngilizce bilen Ömer KÜÇEK, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlginizi çekebilir

Bakan Yılmaz Çekmeköy’de

Bakan Yılmaz Çekmeköy’de

selyus