Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 26 Haziran 2016

Sarıyer’in AK Parti Gençliğinden Ramazan Nostaljisi

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu ve ekibi, geleneksel hale gelen “Burada O Eski Ramazanlar” programlarını bu yıl daha organizeli düzenleyerek Sarıyerlilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Sarıyer’de dördüncüsü düzenlenen Geleneksel “Burada O Eski Ramazanlar” programıyla Sarıyer Halkı eski Ramazan akşamlarını doyasıya yaşadı. AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu ve ekibi Sarıyerlilere unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Programa yoğun ilgi gösteren Sarıyerliler, Mehter Takımını gururlanarak ilgiyle izledi. Program Kur’an Tilaveti, Karagöz Hacivat Gösterisi ile devam etti. İkram edilen Ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu ile AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Sarıyer halkının gönlünde taht kurdu.”

Bu yıl dördüncüsünü düzenledikleri programa ilginin olması kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Tavukçuoğlu, “Sarıyerli vatandaşlarımızdan yoğun ilgi gören bu programımız artık gelenek haline geldi. Meydanı daha ziyade gençlerin doldurması da programımıza ayrı renk katmış oldu. Ben bu önemli organizasyonda aktif görev alarak programın kaliteli geçmesine vesile olan gençlik kolları ekibime ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 

İlginizi çekebilir

Seçmene dokunan seçimi alır!

Seçmene dokunan seçimi alır!

selyus