Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 27 Haziran 2016

Serkan Bayram, Erzincanlı hemşerileriyle buluştu

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı “Geleneksel Teşkilat İftarı”na katılan AK Parti Erzincan Milletvekili MKYK Üyesi Av. Serkan Bayram, önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı “Geleneksel Teşkilat İftarı” yoğun katılımla gerçekleşti. Orhan Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen teşkilat iftarına Erzincan Milletvekilleri MKYK Üyesi Av. Serkan Bayram ile Sebahattin Karakelle’de katıldı.

 

“BAŞBAKANIMIZIN ERZİNCAN TEŞKİLATINA SELAMI VAR”

Programda bir konuşma yapan Erzincan Milletvekilleri MKYK Üyesi Av. Serkan Bayram, “Değerli Erzincanlı can hemşerilerim. Dün İstanbul teşkilatımızın düzenlemiş olduğu geleneksel iftarındaydık. Sayın Başbakanımız Binalı Yıldırım’ın da katılımıyla güzel bir program oldu. Sayın Başbakanımızı bugünkü iftar programımız için Erzincan’a davet ettim. Ankara’da çok önceden belirlenen Şehit Aileleriyle yapacağı iftar programından dolayı bizim geleneksel iftarımıza katılamayacağını ve siz değerli hemşerilerine selamlarını gönderdi. Değerli teşkilatımız, Allah’ımıza hamd olsun, burada bir iftar sofrasını paylaştık” diye konuştu.

 

“SİZLERDEN ALDIĞIMIZ EMANETİ LAYİKİYLE YÜRÜTME GAYRETİ İÇİNDEYİZ”

Konuşmasına devam eden AK Parti Milletvekili Bayram, “Siz teşkilatımızın destekleriyle Rabbim bize güzel bir seçimli sonuç nasip etti ve sizin vekiliniz olarak TBMM’ne gönderdi. Yine Rabbim değerli bakanımızın Başbakan olmasını nasip etti. Bu saatten sonra artık hiçbir mazeretimiz yok değerli teşkilat mensubu arkadaşlarımız, değerli hemşerilerimiz.

Erzincan’ımızın 2023 hedefiyle marka şehir olması ve marka bir Türkiye olması için en küçük bir sebep yok. Bizden yapacağınız taleplerle bizler de yapacağımız hizmetlerimizle şehrimizin eksiklerini tamamlamak için gayret göstermeliyiz. Yaklaşık 8 aydır Ankara’da Sebahattin Hocamızla beraber sizleri en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde bulunduk. Sizlerden aldığımız emaneti layikiyle yürütme gayreti içinde olduk.

Öte yandan sayın belediye başkanımızda kendi gücü ve imkanlarıyla şehrimize büyük hizmetler etmenin peşinde.

İnşallah bayramdan sonra açıklanacak paketle doğumuz ve güneydoğumuzun kalkınması daha da hızlanacaktır” dedi.

Bayram, “Bugüne kadar emeği geçen eski ve yeni teşkilat mensuplarına teşekkür ediyor, ebediyete göç edenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

selyus