Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Haziran 2018

Serkan Bayram’la sahanın nabzını tuttuk

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak Anadolu Yakası’nda ki ilçelerde milletvekili adaylarıyla beraber gezerek sahanın nabzını tutuyoruz. Bu çalışmamızı da İstanbul’un yakından tanıdığı tecrübeli siyaset adamı AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram’la yaptık.

Milletvekili Av. Serkan Bayram’a Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan ve Cemali Ergül, Esenevler Mahalle Başkanı Lokman Çiftçi ile teşkilat mensupları eşlik etti.

Ümraniye ilçesinde, Uğuz Tarık Demirağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi temel atma töreniyle seçim çalışmalarını başlatan AK Parti Erzincan Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, sahur saatine kadar durmadan yorulmadan çalıştı. Esenevler Mahallesi’nde seçim çalışmalarını yürüten ve burada bir cenazeye katılarak acılı aileyle ilgilenen tecrübeli siyasetçi Bayram, daha sonra teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ardından yatalak hastaları ziyareti eden Serkan Bayram, çalışmalarına devam ederken bir yaşlı teyzenin yanına giderek onunla çok samimi ve içten muhabbet etmesi objektiflerimize yansıdı.

Gözlerden kaçmayan önemli özelliği insanlarla çok rahat diyalog kuran ve içinden gelerek samimi davranan Milletvekili Av. Serkan Bayram, sahada seçim çalışması yaptığı sırada bile vatandaşların sorun ve taleplerini çözmesi de bir başka güzel yanıydı…

Bayram, Teravi Namazı’nın ardından Ümraniye Belediyesi’nin Santral Meydanı’na kurduğu Ramazan Çadırı’nda bulunan dernek stantlarını tek tek gezerek hasbihal etti. Daha sonra Sinoplular standına giderek yerel yönetimlerin duayeni Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile birlikte Ümraniyelilerle seçim sürecini konuştular.

Milletvekili Bayram, buradan ayrılarak gittiği sahur programıyla çalışmasını noktaladı.

selyus