Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Şubat 2017

Şevki Yılmaz Ümraniye’de

Ümraniye Din Görevlileri Derneği ve Ümraniye Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı “Türkiye’ye Baş Olmak Yakışır” programı Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda Rize eski Milletvekili İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleşti.

Program öncesi Ümraniye Nikâh Sarayı’na gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Rize eski Milletvekili İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz’ı ziyaret etti. Ardından Başkan Hasan Can, eski Rize Milletvekili İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz’a Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

Programa Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’nun yanı sıra; Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Rize eski Milletvekili İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz, Ümraniye Din Görevliler Derneği Başkanı Okay Yılmaz, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, Muhtarlar ve Ümraniyeliler katıldı.

Program, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, selamlama konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra programda Rize eski Milletvekili İlahiyatçı-Yazar Şevki Yılmaz “Türkiye’ye Baş Olmak Yakışır” konulu seminer verdi. Şevki Yılmaz, Türkiye’nin yeni dünya düzeninde Orta Doğu ve İslam Coğrafyası’nda söz sahibi olması gerektiğini ifade etti. Mazlumların umudu olan Türkiye’nin, güçlülüğünü ve kararlılığını sürdürmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Şevki Yılmaz konuşmasını, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek sonlandırdı.

selyus