Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Nisan 2016

Ülkiye Toptaş’ın konuşması CHP’lilere salonu terk ettirdi!

İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yaptığı hakaretten dolayı “Masum bir çocuğa musallat olmak nasıl bir cinsi sapıklıksa toplum nezdinde ahlakın temsili olan anneye bir kadına ahlaksızca ithamda bulunmakta siyasal bir sapıklıktır” dedikten sonra CHP’li meclis üyeleri meclis salonunu terk ettiler.

AK Parti Ümraniye’nin tecrübeli siyaset kadını, İstanbul Büyükşehir Belediye ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yaptığı hakaretten dolayı Ümraniye Belediye Meclisi’nde CHP’li Meclis Üyelerinin gözünün içine baka baka sert bir dille eleştirdi. Masum bir çocuğa musallat olmak nasıl bir cinsi sapıklıksa toplum nezdinde ahlakın temsili olan anneye bir kadına ahlaksızca ithamda bulunmakta siyasal bir sapıklıktır diyen Toptaş’ın bu konuşmalarından rahatsız olan CHP’li meclis üyeleri meclis salonunu terk ettiler. Salonu genel başkanlarına hakaret edildiği için mi, yoksa genel başkanlarının siyasi sapık olduğundan utandıkları için mi terk ettikleri henüz bilinmiyor..!!

TOPTAŞ, KILIÇDAROĞLU’NA AĞIR YÜKLENDİ

CHP’li meclis üyelerinin rahatsızlıklarına anlam veremediklerini belirten AK Parti Ümraniye’nin tecrübeli siyaset kadını, İstanbul Büyükşehir Belediye ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun grup konuşmasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı’mız Sayın Sema Ramazanoğlu ile ilgili edep dışı, ahlak dışı sözlerini bir kadın olarak kınıyorum… Bir şeyi eleştirmenin, eleştiri getirmenin onlarca, yüzlerce üslubu var, ama siz bir tacizi dile getirirken bir kadına sözlü tacizde bulunursanız, bu sizin de aynı zihniyetin ürünü olduğunuzu gösterir. Masum bir çocuğa musallat olmak nasıl bir cinsi sapıklıksa toplum nezdinde ahlakın temsili olan anneye bir kadına ahlaksızca ithamda bulunmakta siyasal bir sapıklıktır…”

 

 

selyus