Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2017

Ümraniye’de AK Parti, MHP dostluğu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, ekipleriyle birlikte Milliyetçi Hareket Parti Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır’ı ziyaret ederek dostane bir görüntü sergilediler.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Ümraniye’de başlattığı ziyaretler devam ediyor.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Kanarya ile birlikte, referandumda beraber hareket ettikleri Milliyetçi Hareket Parti Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır’ı ziyaret ederek dostane bir görüntü sergilediler.

  16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum seçimi için iki aydan daha az bir süre kala, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da şehrin nabzını dinlemek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Hasan Can, İlçe genelinde STK, dernekler, mahalle danışma meclisleri ve muhtarlıklar gibi birçok adrese giderek Ümraniye halkına referandum seçimleri ve yeni anayasa ile alakalı bilgilendirmeler yapıyor.

Ziyarette, MHP Ümraniye Teşkilatı mensuplarının yeni anayasa hakkındaki merak ettikleri konularda açıklamalarda bulundu. Başkan Hasan Can, “Ülkemiz için fevkalade bir değişimi inşallah el birliğiyle sağlamış olacağız” dedi. Ardından Başkan Hasan Can, Türkiye’nin istikrarı açısından referandumun önemini sözlerine ekledi.

MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır, ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Can ile AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’na teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunarak, Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

İlginizi çekebilir

Sonunda olacağı o zaten!

Sonunda olacağı o zaten!

selyus