Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 10 Nisan 2017

Ümraniye’de buluşan Yozgatlılar, evet sözü verdi

AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım, Azmi Ekinci ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen programda Yozgatlılar ile bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri Av. Hurşit Yıldırım ile Azmi Ekinci ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer, İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan ve Yozgatlılar katıldı.

Programda ilk Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Haydar Tuncer bir selamlama konuşması yaptı ve gündeme dair bir konuşma gerçekleştirdi. 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ise; 16 Nisan referandumunun öneminden bahsetti.

Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “16 Nisan referandumu hakkında bilgiler verdi ve ardından; Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sisteminin ülkenin ihtiyacı olan istikrarı sağlayacağını ifade ederek “Türkiye’de istikrarı sağlayacak yeni bir güç oluşacak” dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım ve Azmi Ekinci de; yeni anayasa Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi Hakkında bilgi vermelerinin ardından,  16 Nisan’daki referandum için Yozgatlılardan ‘Evet’ sözü aldılar.

selyus