Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Mart 2016

Ümraniye’de kadınlar günü yoğunluğu

Ümraniye Meydanı’na İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde “8 Mart Dünya Kadın Günü” dolayısı AK Nokta açan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, kadınlara karanfil dağıtarak bu özel günlerini tebrik ettiler.

İlçe Kadın Kolları’nın “8 Mart Dünya Kadın Günü” dolayısı ile programı bir hayli yoğundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’in öncülüğünde ekip önce İl Başkanlığında İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün basın açıklamasında katıldılar. Daha sonra Ümraniye Meydanı’nda AK Nokta açarak ilçenin kadınlarına karanfiller dağıtılarak kadın kolları günlerini kutladılar. AK Nokta’da ayrıca partiye üyede yapıldı.

İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte Ümraniye Meydanı’na gelen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve İlçe Kadın Kolları Yönetimi ile birlikte AK Nokta’ya gelen ve önünden geçen kadınlara karanfil vererek bu anlamlı ve de özel günlerini tebrik ettiler.

Buradan ekibiyle birlikte ayrılan Başkan Mukaddes Bilgin, kadın esnafı ve bayan tekstil çalışanlarını ziyaret ederek kadınlar günlerini tebrik etti. 

selyus