Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Ekim 2015

Ümraniye Kadın Kolları’ndan etkili çalışma

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, AK Parti’nin önemli isimlerinden İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır ile birlikte Ümraniye’de saha çalışmalarında durmadan yorulmadan etkili bir seçim çalışması yürüttüler.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları seçim çalışmalarına Ümraniye Erzurumlular Derneği ile başladı. Erzurumlularla gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren ve Ümraniyeliler katıldı. Burada bir konuşma yapan Milletvekili Satır, Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini, herkesin sağduyulu davranması gerektiğinin altını çizdi.

AK Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, Ümraniye AK Kafeye geçerek seçmenle buluştular. Burada seçmenle sohbet eden Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır ile Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin 1 Kasım Seçimleri’nin ülkemizin bekası için önemli olduğu ve istikrara oy verilmesi gerektiği vurgulandı.

Ümraniye’de yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını belirten AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Ekibimizle birlikte evimizi ikinci plana atarak yaklaşık bir aydır gecemizi gündüzümüze katarak, durmadan yorulmadan partimiz ve davamız için çalışıyoruz. Bundan sonrada davamıza olan inancımızla birlik beraberlik içinde kararlılıkla yürüyeceğiz. Ümraniye İlçe Kadın Kolları olarak bu çorbada bizimde bir tuzumuz olursa ne mutlu bize” dedi.

selyus