Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Şubat 2016

Ümraniye’nin AK Kadınlarından Kılıçdaroğlu’na suç duyurusu

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, Başkan Mukaddes Bilgin’in liderliğinde kalabalık bir ekiple Anadolu Adliye Sarayı’na giderek bu ülkenin seçimle gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundular.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları, Başkan Mukaddes Bilgin’in liderliğinde Anadolu Adliye Sarayı’na giderek bu ülkenin seçimle gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundular. Kalabalık bir ekiple Adliye Sarayı’na giden kadın kolları, suç duyurusunda bulundukları dilekçelerini savcılığa teslim ederek onurlu ve dik duruşuyla dünya ya kafa tutan kurucu liderlerinin yanında olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.   

“KURUCU LİDERİMİZE HAKARET EDENE HUKUKİ YOLLA HADDİNİ BİLDİRİRİZ”

Adliye çıkışında bir açıklama yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, “Kefenini giyerek ülkesi ve Müslüman Coğrafyası uğruna yola çıkan, büyük projeleri hayata geçirerek çok başarılı işler yapan kurucu büyük liderimiz, dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hiç bir şekilde çirkin bir söz ve hareket ettirmeyiz, edenin de haddini hukuki yollarla bildiririz” dedi.  

İlginizi çekebilir

NE DÜŞÜNÜYORUM!

NE DÜŞÜNÜYORUM!

selyus