Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Aralık 2015

Ümraniye Teşkilatının samimi buluşması

AK Parti Ümraniye Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi, samimi ve coşkulu bir ortamda gerçekleşti. Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen danışma meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin katıldı.

AK Parti Ümraniye Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi’nde coşku hakimdi. İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen danışma meclisinde geride bırakılan 1 Kasım Seçimlerinde elde edilen başarının üstüne biraz daha katmak için ileriye dönük önemli stratejiler gündeme alındı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen Ümraniye Aralık Ayı İlçe Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları Serap Eşit Elveren ile Av. Mahmut Eminmollaoğlu, İBB Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş, Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar, belediye meclis üyeleri, üç kademe yönetim kurulu üyeleri ile mahalle teşkilatları katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın her zamanki gibi konuşmalarının satır aralarında yaptığı esprilerle teşkilata moral verdi. Aynı zamanda yerel yönetimlerin duayeni de olan Başkan Can, nabzı çok iyi tutarak salona hakim oldu. Belediyenin başarılı çalışmaları ve önemli projelerinden de bahseden Başkan Can, Ümraniye Türkiye’nin 7. büyük ilçesi olduğunu, onun için nasıl önemli bir görevi üstlendiklerinin bilincinde olduklarını dile getirdi.

İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nun teşkilatlara moral verici konuşmasının yanında onlara olan güvenini bir kez daha gündeme getirdi. Başkan Çakıroğlu, seçimlerde gösterdikleri başarıdan dolayı teşkilatlarını bir kez daha kutladı.

Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ise kibar ve hanımefendi bir duruşuyla teşkilatlara seslendi. Her zaman ekibine güvendiğini ve onlarla önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Bilgin kürsüye geldiğinde kadın kolları ekibinin heyecanlı anları güzel görüntülere sahne oldu.

Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ise Ümraniye’nin tüm ekipleriyle uyumlu içinde olduklarını belirtti.

Siyasetin bir diğer ustası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’da danışma meclisine katılarak etkili ve bir o kadar da faydalı bir konuşma yaptı. 2019 yılının çok önemli olduğunu ve 4 seçim geçireceklerini belirten Ataş, şimdiden çalışmalara başlamanın doğru olacağını özellikle dile getirdi.

Teşkilat mensuplarının dilek temennileriyle danışma meclisi sona erdi.

Fotoğraflar: AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ile İlçe Kadın Kolları Başkanlığı

selyus