Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 4 Şubat 2016

Üsküdar gençliği Yunus Köse ile ayağa kalkacak

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları sonunda aradığı lideri buldu. Üsküdar gençliğini ayağa kaldıracak deneyim ve siyasi tecrübesi olan Yunus Köse, İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan tarafından AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ

Üsküdar’ın gençleri, AK Parti Marmara Üniversitesi Okul Başkanlığı ve Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı yapmış deneyimli bir isimle siyaset yapacak olmasının ayrıcalığını yaşayacak. Geriye bakıldığında Üsküdar gençlik kollarında bir istikrarın olmadığı görülmektedir. Sürekli değişimlerin son bulması için deneyimli isim İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yunus Köse’yi atayan İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, “Üsküdar Yunus Köse ile şahlanacağını ve ilçe gençliğine çok şeyler katacağını ifade etti. 

AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine başlayarak yeni yönetimini oluşturmaya çalışan Yunus Köse, aynı zamanda Üsküdar Belediye Kütüphane Müdürlüğü’nde önemli bir görevi bulunmaktadır.

YUNUS KÖSE’Yİ TANIYALIM

1990 Kahramanmaraş doğumlu olan Yunus Köse ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde devam etmektedir.

2009 yılında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Üniversiteler Biriminde siyasi hayatına başlayan Yunus Köse, 2012-2014 yılları arasında Marmara Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı, 2014-2015 yılları arasında AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Komisyon üyeliği, 2015-2016 yılları arasında da AK Parti İstanbul Gençlik Kolları’nda Yönetim Kurulu Üyeliği ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı.  

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında Başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Köse, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

selyus