Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Haziran 2018

Üsküdarlı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 10 binlerce hemşehrisi karşıladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı 10 binlerle Üsküdarlı ile karşılayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar ilçe teşkilatıyla birlikte büyük bir başarıya imza attı.

Üsküdar Meydanında 10 binlerce vatandaşın katıldığı mitingte “Üsküdarlı bir Cumhurbaşkanı olarak karşınızdayım” diyerek halkı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün burada Marmaray İstasyonu’nun önündeyiz. Burası Marmaray’ın merkezi. 29 Ekim 2013’te açtık. O günden bu güne 268 milyon yolcu gidip geldi. Bu ne demektir? Üsküdar artık bu işin merkezi oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü 26 Ağustos 2016’de açıldı. 69 milyon araç da oradan geçti. Avrasya Tüneli’nden 23 milyon araç geçti. Osmangazi’den de 13 milyon araç geçti.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan eğitimdeki atılımlara da değinerek “Türkiye’de üniversitesi olmayan il bırakmadık. Hepsine üniversite açtık. 75 üniversite varken şimdi 205 üniversitemiz var. Biz öğrenciyi merkezlere değil, üniversiteyi öğrencilerimizin ayağına götürdük. Bunların böyle bir derdi yok.” diyerek muhalefetin yapıcı değil yıkıcı olduğuna dikkat çekti.

Mitinge AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş, Ravza Kavakçı Kan, Vedat Demiröz, Erol Kaya, Milli Savuma Bakanı Nurettin Canikli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milletvekilleri, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, katıldı.

Görkemli miting Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlara Rabia işareti eşliğinde “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” sözü verdirmesiyle sona erdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, ilçe binası önünden adeta sel oldu Üsküdar Meydanındaki miting alanına aktı. 

selyus