Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 19 Mayıs 2015

Üsküdarlılar Mustafa Demiral’ı bekliyor

AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral hala niye Üsküdar’a verilmediği belirsiz! İl Başkanlığının bu konuya mutlaka el atması ve yarından tezi yok Üsküdar’ın gülen yüzü Mustafa Demiral’ın sevenleriyle birlikte sahada buluşturması lazım.

Üsküdar’da seçim çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, gözler hala AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral’ı bekliyor. Yaklaşık 50 gündür sahada olan ve diğer ilçelere 3’er tur atan Üsküdar Teşkilatının sevilen ve sayılan ismi Av. Mustafa Demiral’ın ilçede saha çalışmalarına hala niye verilmediği belirsizliğini koruyor! Konuyla ilgili sabırlarının bitmek üzere olduğunu ifade eden Üsküdarlılar, İstanbul İl Başkanlığından bir açıklama bekliyor.

Geçen dönem Belediye Meclis 1. Başkan Vekilliği görevini 5 yıl boyunca başarıyla yürüten, partili partisiz herkes tarafından övgüyle bahsedilen Üsküdar Teşkilatının tecrübeli ismi Demiral, telefonu yoğun aranmasına rağmen efendiliği ve kendi mizacı gereği sessizliğini koruyor. Küçük düşünce içinde olanların, Milletvekili Adayı Demiral’ın ilçede saha çalışması yapmasını engellemeleri de onların ufuklarının olmadığını gösteriyor.

Burada en önemlisi de İl Başkanlığının bu konuya mutlaka el atması ve yarından tezi yok Üsküdar’ın gülen yüzü Mustafa Demiral’ın sevenleriyle birlikte sahada buluşturması lazım..

 

Etiketler:
selyus