Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 23 Mayıs 2015

Üsküdarlılarla Mustafa Demiral buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, kendi ilçesi olan Üsküdar’a ve Üsküdarlılara kavuştu. Büyük bir özlemle karşılanan Demiral, ekibiyle birlikte sahada mükemmel bir çalışma çıkardı.

Üsküdar, özbeöz evladına sonunda kavuştu. AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, 22 Mayıs Cuma günü sabah erkenden Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi’ne giderek program doğrultusunda tecrübeli ekibiyle birlikte sahaya indi. Önce Burhanfelek Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Üsküdar İlçe Şenlikleri Kaymakamlık ödül törenine katılan Demiral, dereceye giren öğrenci ve okullara ödüllerini verdi. Burada bir konuşma yapan Mustafa Demiral, “İnanın salona girdiğimde bu hareketliliği, bu enerjiyi gördüğümde geleceğe dair umutlarımız bir kat daha arttı. Biliyorsunuz Üsküdar üniversiteler merkezi. Üsküdar aynı zamanda sporunda merkezi olma yolunda ilerliyor. Bizler övündüğümüz genç nüfusumuzu maalesef sporla yeterince buluşturamıyoruz.  Bunu da bu tür büyük organizasyonlarla aşacağız” dedi.

Milletvekili adayı Demiral, daha sonra teşkilatla birlikte çalışmaya devam etti. Esnafı gezen Demiral, aldığı olumlu tepkilerle moralini daha da yükseltti. Öğlen saatine kadar süren esnaf gezisinin ardından öğlenden sonraki programda: Üsküdar Belediyesi tarafından Uncular Caddesi’ne faaliyete geçirilen ‘İkinci Bahar Kahvesi’nin açılışına katıldı.

“EMEKLİLERİMİZ TECRÜBELERİNİ GENÇLERİMİZE AKTARSIN”

Burada da bir konuşma yapan Üsküdar’ın gülen yüzü Av. Mustafa Demiral, “AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, “Normal düşündüğünüzde, yaşlı deyince ilk aklımıza gelen huzur evleri, yaşlı bakım evleri gelir. Ama emeklilerinde sosyalleşmeye, birbirlerine tecrübelerini paylaşmaya her zaman hakkı vardır. Bu anlamda burada ‘İkinci Bahar Kahvesi’ ismini kim düşündüyse, düşünene ve yapana huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Son günlerde emeklilerimizle ilgili ciddi bir istismar çalışması var. Seçim arifesindeyiz. Burada politik bir konuşma yapmak istemiyorum. Ancak, bütün emeklilerimizin şunu bilmesini istiyorum ki AK Parti istismar etmez, icraat yapar. Burada olduğu gibi. Bu emeklilerimizle ilgili yapılan faaliyetlerin Üsküdar ayağı. Ben öyle zannediyorum ki bu orijinal düşüncenin Türkiye geneline de yayılacaktır.

Benim emeklilerden bir istirhamım var, burası emeklilerin sadece takıldığı bir yer olmasın. Emeklilerimiz gençlerimize tecrübelerini aktardığı bir mekan olsun istiyoruz.  Bu düşüncelerle bu mekan; emeklilerimize, Üsküdar’ımıza, ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“ÜSKÜDAR BENİM EVİM”

Bir Üsküdarlı olarak Üsküdar’da çalışmak nasıl bir duygu ve sahada vatandaşların tepkisi nasıl diye sorduğumuz AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, “Tabi Üsküdar kendi evim. Sahada çalışırken kendimi evimde gibi hissediyorum. Sokakta görüştüğümüz vatandaşların bize teveccühü bizi son derece mutlu ediyor. Tabi bu bizim için bir moral oldu. 7 Haziran seçimlerinin sonuçları belli ama, biz anayasayı değiştirecek fazla milletvekili çıkarmak için uğraşıyoruz. İnşallah onunda başaracağız. Sahadan aldığımız güvenle Anayasayı değiştirecek çoğunlukta milletvekili çıkaracağız. Bunu açık ve net olarak söylüyorum”

 

 

Etiketler:
selyus