Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2017

Vatan hainlerinin grantuvalet algı oluşturmalarına izin verenler kimler?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast timinin Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne getirilirken takım elbise kravatla şık görüntü vererek algı oluşturmaları çok büyük tepkilere neden oldu. Şehit yakınları ile gaziler bu görüntülere tepki vererek cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu olaya el koymasını istediler.

Cumhurbaşkanı’na suikast timinin Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan duruşmasında birinci gün sona erdi. Duruşmanın birinci gününde timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen ve otele baskını yöneten Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in ifadeleri alındı.

Buraya kadar her şey normal. Normal olmayan; bu adamlar Fetullahçı Terör Örgütü’ne üye vatan hainliğinden yargılanıyor. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı’nı öldürmek için otele baskın yapan ekip değil mi? Bu haşhaşi sürüsü mahkemeye getirilirken grantuvalet, takım elbise, şık görüntüler. Niye bunlar en paspal elbiselerle, ve ya tek tip elbise, hatta pijamalarıyla mahkemeye götürülmüyor! Niye? Ne oluyoruz (!) Yoksa hala bunların gücü devam mı ediyor? İçeride ve yargıda adamları mı var da böyle şık giyinerek algı oluşturmalarına izin veriliyor?

Bu adi, alçak vatan hainlerinin bakın ha biz hala dimdik ayaktayız pozlarına izin verenlerin ebedi alemde Şehitlerimiz yakalarına yapışacak, yüreklerini sızlattığınız gazilerimizin ahı da sizi saracak, hiç meraklanmayın!   

Şehit yakınları ile gaziler görüntülere tepki vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu olaya el koymasını istediler.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak çok kıymetli cumhurbaşkanımıza bizde buradan sesleniyoruz: “Allah rızası için, FETÖ’cuların bu algıyı oluşturmalarına göz yumanlardan hesap sorun”

selyus