Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Temmuz 2017

Vodafone’den CHP mitingine katılanlara ücretsiz Wi-Fi desteği!

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak buradan tüm okurlarımızın huzurunda Vodafone yetkililerine sormak istiyoruz: CHP’nin Maltepe Sahilde yaptığı miting alanına Vodafone Super Net Wİ-Fİ’dan kurarak mitinge katılanlara ücretsiz Wi-Fi desteği verdiniz mi?

Sakarya’dan ismini açıklamayan bir vatandaş, Vodafone’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde ‘Adalet’ yürüyüşüne açık destek verdiğini iddia ediyor. Vatandaş, Vodafone’nin müşterilerine mesajlar atarak bedava internet hizmeti sağladığını duymuş ve bunu kaynağından doğrulamak istemiş.

Karşısına yerleştirdiği sabit kamerayla kendisini videoya alan vatandaş, Vodafone müşteri temsilciliğini arayarak, “CHP’nin Maltepe’de yaptığı mitinge katılanlara bedava Wi-Fi hizmeti veriyorsunuz, gezici baz istasyonu aracınız miting alanındaymış, ben şuan Maltepe miting alanındayım bir şifre alabilir miyim” deyince, karşı taraftaki müşteri temsilcisi bayanın “bakalım buradan veriliyor mu” diye cevap vermesinin ardından çektiği videoyu sosyal medya da paylaştı.

Vodafone, müşterilerine gönderdiği mesajda: “Değerli abonemiz, Maltepe Miting alanına kurulan Vodafone Super Net Wİ-Fİ’dan ücretsiz olarak yararlanmak için Wi-Fi ağlarından Vodafone Super Net Wi-Fi’i seçiniz.” açıklama yapılmış.

selyus