Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Ocak 2016

Vurur yüze ifadesi, Reis geçiyor bitanesi!

Mustafa Koç’un cenazesinde karşı karşıya gelen Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ile boş meydanlarda reisin aleyhine atıp tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görüntüleri tüm sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirerek vefat eden Mustafa Koç’un cenazesinde karşı karşıya gelen Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan ile boş meydanlarda reisin arkasından aleyhine atıp tutan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun objektiflere yansıyan bu görüntüsü tüm sosyal medyayı salladı.

Cenaze sahiplerine başsağlığı dilemek için ön sıradan yürüyen Reis, kendisine diktatör bozuntusu diyen Kılıçdaroğlu’nun önünde geçerken selam vermeyerek pas geçti. Ancak objektiflere öyle bir kare yakalandı ki aha şimdi ayvayı yedik der gibi bir mimik oluştu Kılıçdaroğlu’nda.

Reis yanından geçerken adeta nefes almakta zorlanan Kemal Kırıçdaroğlu, yanında bulunan Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Hamzaçebi’ye aman yanımdan ayrılma, koca reis geçiyor mimikleri oluşturması sosyal medyada alay konusu oldu(!)

selyus