Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 7 Ekim 2015

Yozgatlılar Yıldırım’ı TBMM’ye göndermeye kararlı

AK Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz ve üyeleri ziyaret etti. Ziyarette İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan’da hazır bulundu.

AK Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kadıköy Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan ile federasyon yöneticileri de hazır bulundu.

Av. Hurşit Yıldırım’ın ziyaretinden son derece memnun olan İstanbul Yozgat Federasyonu üyeleri, hemşerilerini 1 Kasım Seçimleri’nde TBMM’ye göndermeye kararlı.

Kendisine yapılan davet üzerine Fatih İlçesi’nde bulunan hemşerilerinin federasyonuna gittiğini ifade eden AK Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Av. Hurşit Yıldırım, “Nazik davetlerinden dolayı başta İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz olmak üzere federasyon yönetimi ve tüm üyelerine teşekkür ederim. Bu ziyaretimizin bir önemli ayağı da üyelerimizin hayır dualarını almaktı ve bunu da aldık. Ayrıca Yozgat’ı TBMM’de en iyi şekilde temsil edebilmem için hemşerilerimizin partimize destek vermeleri lazım. İnşallah Yozgatlı hemşerilerimizin partimize vereceği destekle tek başına iktidar olabilmek için önemli yol alacağız” dedi.

İlginizi çekebilir

“Altını tutmak!”

“Altını tutmak!”

selyus