Ana Sayfa SİYASET 3 Haziran 2015

Kimse arasında ayrım yapmadı..

“Profesyonel Hizmet Verme ve Sadakat Yaratma” eğitimi veren ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın liderlik vasıflarından da örnek veren Başkan Yardımcısı Yüksel, “ Altı yıl önce farklı beldelerin birleşmesiyle çok farklı yapılar bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Poyraz, kimse arasında hiçbir ayrım yapmadan, herkesin görevine devam etmesini istedi” dedi.

Çekmeköy Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği personel eğitimleri kapsamında “Profesyonel Hizmet Verme ve Sadakat Yaratma” eğitimi veren Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, çalıştığı işyerinde mutlu olmanın ve vatandaşları memnun etmenin ipuçlarını verdi.

Başkan Yardımcısı Yüksel, “Vatandaşlara hizmet etmek için kurulan bir kurumda çalışıyoruz. Önce kendi içimizdeki moral ve motivasyonu iyi tutacağız ki gelen vatandaşların haklarını koruyabilelim, işlerini halledelim. Belediyenin kapısından giren herkes, burayı bize beş yıllığına emanet eden kişidir. Asıl olan onlardır. Kusursuz olmak mümkün değil, önemli olan hata veya yanlış yapıldığında da bunu kabul edip düzeltmek için çaba sarf etmektir. Hatayı kabul edip özür dilemek bir erdemdir,” dedi.

BAŞARI EKİP RUHUNDA GİZLİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın liderlik vasıflarından da örnek veren Başkan Yardımcısı Yüksel, “ Altı yıl önce farklı beldelerin birleşmesiyle çok farklı yapılar bir araya geldi. Başkanımız Ahmet Poyraz, kimse arasında hiçbir ayrım yapmadan, herkesin görevine devam etmesini istedi. Kendisi inandı ve mesai arkadaşlarıyla birlikte güzel bir ekip kurdu. Bugün belediye çalışanlarımıza baktığımızda bunu daha iyi görebiliyoruz. 2009 yılında bizim gayretimiz, 2014 yılında sizin emeğinizle seçimler kazanıldı,” dedi. 

Başkan Yardımcısı Yüksel, “Aynı yöne doğru yürüdüğümüz sürece bize bir şey olmaz. İyi lider, sevgi ve saygı içindeki çift yönlü iletişim, çalışan motivasyonu, insan odaklı çalışma anlayışı ve ekip çalışması bir kurumu başarıya götürür,” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Fatih Sultan Mehmet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal gibi liderlerin başarılarından örnekler veren Başkan Yardımcısı Yüksel, “Yöneticisinden şoförüne kadar herkes için geçerli olan bir gerçek var:  Kuruma sadakat verimliliği artırır,” dedi.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Numan Kurtulmuş Üsküdar‘da

Numan Kurtulmuş Üsküdar‘da

selyus