Oğuz Kaan Salıcı evlendi

Oğuz Kaan Salıcı evlendi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Gülizar Halis çifti 26 Eylül Cuma günü Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen düğün

Oğuz Kaan Salıcı evlendi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Gülizar Halis çifti 26 Eylül Cuma günü Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Gülizar Halis çifti 26 Eylül Cuma günü Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi. Kartal Belediye Başkanı Altınıok Öz tarafından kıyılan nikahta, çiftin şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Düğün törenine CHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Grand Cevahir Hotel’de gerçekleşen düğün töreninden sonra konuşma yapan Kılıçdaroğlu, “Herkesin güzel günleri var. Herkesin güzel günleri sürekli olsun. İl başkanımız bugün gelin hanımla beraber salona gelirken bir baktım çok terliyor. Seçim çalışmalarında bu kadar terlememişti” dedi.

Halis’in, Oğuz Kaan Salıcı’nın ayağına basmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Gelin hanım ayağına basmadı öylemi. O zaman bir basın şöyle bir. Mutlu olmanızı istiyoruz. En büyük arzumuz bu salondaki bütün kardeşlerimiz de sizin mutlu olmanızı isterler. Bir politikacının kızısınız, politikanın zorluğunu biliyorsunuz. Ailede fedakarlığı özelikle politikacı eşi olarak sunulması, verilmesi gerekeni biliyorsunuz önünüzde zor günler olacak. Ama önemli olan hayat akışı içinde bunu götürebilmektir” şeklinde konuştu.

Etiketler:
selyus