Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Eylül 2018

Ahde Vefa Platformu, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Alatepe’yi ziyaret etti

İstanbul’un en aktif ve en verimli Sivil Toplum Kuruluşları arasında gösterilen Ahde Vefa Platformu, Esenyurt Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyarette Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve Esenyurt Belediye Başkanı Yardımcısı Pakize Bahadır Ahde Vefa Platformunu makamında ağırladı.

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nurhan Kırlak öncülüğünde gerçekleşen ziyarette, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Ülkemizin bekası ve refahı için görev almış önde gelen devlet büyükleri, sanatkarları, sanatçıları ve çeşitli alanda hizmetleriyle toplumun gönlünde taht kurmuş değerlerimizi hatırlamak amaçlı kurulan bu platformu kutluyorum. Unutulmaya terkedilmiş değerlerimizi ahde vefa ile hatırlayarak geride kalan ailelerini ve çocuklarını değerli hissetmelerini sağlamak çok anlamlı bir hizmet. Bu vesileyle İBB Meclis üyesi Nuran Kırlak başkanımıza şahsım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Yardımcısı Pakize Bahadır, Ahde Vefa Platform Başkanı Nuran Kırlak ve ekibine kıymetli ziyaretleri için çok teşekkür etti.

Ahde Vefa Platformu Başkanı Nurhan Kırlak, konuşmasında: ”Bizleri makamında ağırlayarak platformumuz hakkında güzel sözler sarf eden Ali Murat Alatepe Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

selyus