Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Temmuz 2018

Ahmet Özcan, Abdullah Der’i yalanladı

Suçunu inkar etmeye çalışan Abdullah Der’le ilgili açıklama yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “Geçmişte işlemiş olduğu bir suçtan dolayı verilmiş olan bir hapis cezası var. Aynı kararla kamu haklarından yasaklanma, seçme ve seçilme hakkının elinden alınma cezaları var. Bırakın mahkeme kararını, duruşmalar bile Anayasa gereğince aleni yapılmaktadır.”

Usulsüzlük ve her türlü olumsuzluğun yaşandığı Ataşehir Belediyesi, bu sefer de Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der yüzünden bir haftadır çalkalanıyor! Ataşehir Belediye Meclis toplantısında da gündeme gelen Abdullah Der hakkında ki ceza; kamu haklarını kullanmasının yasaklanmasına ve siyaset yasağı getirilmesine ilişkin karar kesinleşmiş ve infaz savcılığına verildi.

Meclis toplantısında  konuyla ilgili açıklama yapan Abdullah Der, kendisine haksızlık edildiğini, çıkan haberlerin doğru olmadığını açıklasa da, kimseyi inandırmadı. Çünkü cezayla ilgili Anadolu Yakası Adliyesinden gelen resmi evrak ortalarda dolaşıyordu..!!

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI AHMET ÖZCAN KISA VE NET KONUŞTU

Ataşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in aldığı ceza ile ilgili sorulan soruya cevap veren AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, “Geçmişte işlemiş olduğu bir suçtan dolayı verilmiş olan bir hapis cezası var. Aynı kararla kamu haklarından yasaklanma, seçme ve seçilme hakkının elinden alınma cezaları var. Bırakın mahkeme kararını, duruşmalar bile Anayasa gereğince aleni yapılmaktadır. Kafamızı yormaya, bununla meşgul olmaya hiç gerek yok. Süreç işliyor ve sürecin sona erdiğinde de ne olduğunu siz, biz ve tüm Ataşehir net bir şekilde görecek” dedi.

ABDULLAH DER’İN KESİNLEŞMİŞ CEZASI BU EVRAKTA

selyus