Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Kasım 2017

Ankara Mustafa Tuna’ya emanet

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan belediye başkanlığı seçiminde 104 oy alan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna Belediye Başkanı seçildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’nin adayı Mustafa Tuna, seçimin ilk turunda, 136 üyenin 104’ünü alarak, Ankara’nın yeni büyükşehir belediye başkanı seçildi. Toplam 136 oyun kullanıldığı seçim sonucunda, 104 kabul, 29 boş ve 3 geçersiz oy çıktı.

Sonuçların açıklanmasından ardından başta kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve partinin genel merkez yöneticilerine, il teşkilatı ile meclis üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa Tuna, “Bugün yapılan bu seçimde de şahsıma gösterdiğiniz bu güvene layık olmaya sonuna kadar gayret edeceğimi ifade etmek istiyorum. Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada hep beraber Ankara’mıza güzel hizmetler noktasında el ele vererek birlikte çalışmayı düstur edineceğiz. Bütün kişi ve kurumların herkesin görüş ve kanaatleri şehrimizin daha iyi noktalara gelmesi noktasında çok önemlidir. Akıl bedava. Herkesin aklına ihtiyacım var. Ortak akılla güzel hizmetlere inşallah vesile olacağımıza inanıyorum. Temel felsefemiz dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim.” dedi.

selyus