Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Ocak 2015

Aykurt Nuhoğlu’na insani yardım teşekkürü

Kadıköy Belediyesi’nin Kerkük’teki Türkmenlere gönderdiği insani yardımlara teşekkür için Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nu ziyaret eden heyet teşekkür plaketi verdi.

Geçtiğimiz Kasım ayında Kadıköy, Maltepe, Ataşehir, Beşiktaş, Büyükçekmece Şişli ve Bakırköy Belediyeleri IŞİD tehdidi altındaki Kerkük’e gönderilmek üzere çadır, battaniye yatak, kuru gıda, kışlık giyecek ve konserve gibi insani yardım malzemesi hazırlamıştı. 7 tır dolusu insani yardım malzemesi CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa ve milletvekilleri oluşan heyet tarafından Türkmeneli İşbirliği Vakfı Irak Sorumlusu Talat Zülal’a teslim edilmişti.

 

Türkmeneli İnsan Hakları Derneği Başkanı Savaş Avcı ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet, yapılan yardımlara teşekkür için Kadıköy Belediyesi’ni ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve PM üyesi Enis Berberoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Türkmeneli İnsan Hakları Derneği Başkanı Savaş Avcı yapılan bu yardımın Türkmen halkını çok sevindirdiğini söyledi.

 Savaşın bir an önce son bulmasının temenni edildiği ziyarette, heyet yaptığı insani yardımlar nedeniyle Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na plaket verdi.

Etiketler:
selyus