Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Ekim 2016

Bağcılar Belediyesi ödül bırakmadı

Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri programında 7 projesiyle 7 ödüle layık görülen Bağcılar Belediyesi ödül bırakmadı.

Marmara Belediyeleri Birliği tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri’nde Bağcılar Belediyesi, 7 projesiyle 7 ödüle layık görüldü, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, tören sırasında ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

Bağcılar Belediye Başkanı olduğu yıldan bu yana her geçen gün üstüne koyarak Bağcılar’ı örnek bir ilçe haline getiren Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’ya Bağcılar artık küçük gelmeye başladı.  En son Altın Karınca ödül töreninde aldığı 7 ödül de her şeyi açık olarak ortaya koyuyor.

YEDİ DALDA YEDİ ÖDÜL

Bağcılar Belediyesi, 4 kategoride birincilik, 1 kategoride ikincilik, iki kategoride de 3’üncülük ödülüne layık görüldü. Bağcılar Belediyesi E-Arşiv Sistemi, E-Başvuru, Döner Katlı Otopark, Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi ile birincilik ödülünü aldı.

BAĞCILAR BELEDİYESİ’NİN PROJELERİ

Bağcılar Belediyesi’nin e-Başvuru Yönetim Sistemi, Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi, Döner Katlı Otopark Sistemi, Türkiye’nin Yeni Yazarları Projesi, Bilime Dokunuyorum Projesi, e-Arşiv Sistemi ve Birlikte Daha Güzel Dergisi projeleri Marmara Belediyeler Birliği ‘Altın Karınca’ ödülüne layik görüldüler.  

selyus