Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Ağustos 2016

Balıkesir’de o video konuşuluyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 17/25 Aralık tarihinden bir yıl sonra bir basın toplantısında teröristbaşı Fetullah Gülen’i övdüğü video görüntüleri ortaya çıktı. Son günlerde Balıkesir’de o video konuşuluyor..

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un belediye başkanı olduktan sonraki tarihlerde (17-25 Aralık sonrası) FETÖ-PDY’nın baş teröristi Fetullah Gülen’i övdüğü video görüntülerinde ortaya çıktı. Balıkesirli muhabirin karşısında zorlanan ve konuşmalarında teröristbaşı Gülen’e övgü dolu sözler sarf eden Başkan Uğur için AK Parti Genel Merkezin nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor!

AHMET EDİP UĞUR NE DEMİŞTİ?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fetullah Gülen’le iktidarın çatışmasına ne diyorsunuz? ve bir arkadaşımız Sındırgı’da Fetullahçı bir adayı diskalifiye edebilmek için çalışmaları var diye soru soran Balıkesirli yerel bir meslektaşımıza; “Öyle bir şey yok. Fetullah Hocaefendiye karşı saygımız var, sevgimiz var” dedi. Araya giren muhabir: Ama Başbakan hiç öyle demiyor. Çok ağır sözler söylüyor deyince Başkan Uğur, “O konularda zaman her şeyi gösterir. Her şey aydınlanır. Hiçbir şey gizli kalmaz.” diye cevap verdi.  

Gazeteci Yazar Fatih Tezcan’ın You Tobe’den paylaştığı “AK PARTİNİN FETÖCÜ BÜYÜKŞEHİR BLD BAŞKANI EDİP UĞUR FETULLAH GÜLENİ ÖVÜYOR” başlıklı videoyu izleyebilirsiniz.

selyus