Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Ekim 2017

Başkan Çağırıcı, Bağcılar esnafını dinledi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Barbaros Mahallesi ve Kirazlı Mahallesi esnafıyla bir araya gelerek onlarla istişarede bulundu. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmada söz alan esnafın en büyük sıkıntısının cadde üzerindeki parklanma olduğu ortaya çıktı. Başkan Çağırıcı, “Bunun çözümü kentsel dönüşümle beraber yapılan binaların altlarında otopark yapmaktır” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, esnafla buluşmaya devam ediyor. Engelliler Sarayı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıda Başkan Çağırıcı, Barbaros Mahallesi ve Kirazlı Mahallesi esnafıyla bir araya geldi. Samimi bir havada geçen buluşmada değişik sektörlerden esnaf, sorunlarını anlatıp çözüm istedi.

Söz alan esnafın ortak sıkıntısının cadde üzerinde parklanma sorunu olduğu görüldü. Bir esnaf dükkanlarına gelen müşterilerin birkaç dakikalığına park ettiği araçlarının hemen çekildiğini söyledi.

Şikayetleri dikkatlice dinleyen Başkan Çağırıcı, cadde üzerindeki araçların parklanma sorununa çözüm olarak kentsel dönüşümü gösterdi. Çağırıcı, “Bunun kesin çözümü kentsel dönüşümle beraber yapılan binaları otoparklı yapmaktır. Binaların altına otopark zorunluluğu getirilerek bu sorunun çözüleceğine inanıyorum. İnşallah Çevre Bakanımızın da dün belirttiği gibi yeni hazırlanan kanunla bu işin çözüleceğine inanıyorum” dedi.

Ayrıca, esnaf buluşmasına AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Müftüsü Musa Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, mahalle muhtarları ve esnaflar katıldı.

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Üsküdar’da MFÖ konseri

Üsküdar’da MFÖ konseri

selyus