Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Ocak 2017

Başkan Can, Habertürk TV’de

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Habertürk TV’de yayınlanan Oylum Talu’nun sunduğu Haftasonu programının canlı yayın konuğu oldu.

Habertürk TV’de yayınlanan ve sunuculuğunu Oylum Talu’nun yaptığı Haftasonu programına canlı yayın konuğu olan Başkan Hasan Can’ın yanı sıra Ümraniye Belediyesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için hazırlanan “Haberciler-Darbecilere Karşı” kitabı ve “Beklemek Zor, Haberci Yakını Olmak” belgeselinde yer alan habercilerden Ela Sezen, Aytaç Kurnaz, Mehmet Altunışık ve Ahmet Akpolat katıldı.

Canlı yayına katılan Ela Sezen, Aytaç Kurnaz, Mehmet Altunışık ve Ahmet Akpolat 15 Temmuz gecesi yaşadıkları anılarını bir kez daha anlattılar. Ayrıca Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan “Haberciler-Darbecilere Karşı” kitabı ve “Beklemek Zor, Haberci Yakını Olmak” belgeseli ile gazetecilere verdiği önemden dolayı Başkan Hasan Can’a çok teşekkür ettiler.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anbean izleyicilere aktardı. Başkan Hasan Can’ın o gece Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü ile görüştüğünü ve kendine “Biz millet olarak pes etmeyeceğiz, siz de pes etmeyin dik durun” dediğini aktardı. 15 Temmuz olaylarına da değinen Başkan Hasan Can, “Bu millet seçtiği millî iradesine sahip çıkmada kararlıdır” dedi.

Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin Geleneksel 13. Resim, Hikâye ve Şiir yarışmasının konusunun da 15 Temmuz olarak belirlediklerini ve “Türkiye o gecenin resmini, hikâyesini ve şiirini bekliyor” başlığıyla gerçekleşeceğini dile getirdi. Başkan Hasan Can, konuşmasına eli kalem ile fırça tutan herkesi yarışmaya davet ederek son verdi.

Canlı yayının sonunda Özlem Talu, “Haberciler-Darbecilere Karşı” kitabı ve “Beklemek Zor, Haberci Yakını Olmak” belgeselinin tarihe tanıklık edecek eserler olacağını belirtti ve Başkan Hasan Can’a çok teşekkür etti.

selyus