Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 29 Kasım 2017

Başkan Can, İBB Başkanı Uysal’ı ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Sekreteri Baraçlı ile Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarını, başkanlık makamında ağırladı.

İstişare toplantısına, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; İBB Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, İBB Genel Sekreter Yardımcıları Nihat Macıt, Muzaffer Hacımustafaoğlu, Çağatay Kalkancı, İBB’nin bazı Daire Başkanları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi Başkan Hasan Can, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve konuklarına Meclis Salonu, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Çözüm Merkezi, İstihdam Merkezi, Çağrı Merkezi, Arşiv ve Çiğdem Restoran’ı gezdirerek, birimlerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye Belediyesinin stajyer öğrencileri ile de bir süre sohbet ederek öğrencilere okul ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Başkan Hasan Can, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nden 2018 yılında Ümraniye’de yapılmasını talep ettikleri hizmet ve projelerle ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve ekibine bir sunum yaptı. Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması sağlandı.

Daha sonra Başkanlık makamına geçerek Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Başkan Uysal, Ümraniye Belediyesi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a, Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli “zemzem takımı” hediye ederken, Başkan Uysal ise Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a Kurumsal Çini Plaket takdim etti.

 

selyus