Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Mart 2018

Başkan Can, il dernek başkanlarıyla buluştu

Ümraniye İl Dernek Başkanlarıyla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Bugün burada hasbihal ediyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Çünkü sizler bir şehrin hemşehrilerini temsil ediyorsunuz. Bizler de bu tür programlarla sizlerle bir araya geliyoruz.”

Ümraniye İl Dernekler Platformu istişare toplantısı, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesisleri’nde Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde Tantavi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen istişare programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Cemali Ergül, İl Dernekler Platformu Yürütme Kurulu Başkanı Seyit Boyraz, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri ve il dernek başkanları katıldı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu yaptığı konuşmasında, AK Parti ilçe teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne ekibimizle birlikte hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu güzel ilçemize 14 yıldır hizmet eden ve bugün bizi ağırlayan belediye başkanımız Sayın Hasan Can’a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ülkemiz çok büyük sıkıntılar atlattı. Artık kendi tankımızı, topumuzu ve tüfeğimizi üreten bir ülkeyiz. Dolayısıyla bu da dış güçleri oldukça fazla rahatsız etti. Ancak dirayetli yönetimimiz ve Cumhurbaşkanımızın sayesinde dimdik ayakta güçlü bir ülke haline geldik. Rabbim Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yardımcısı olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize şifalar diliyoruz” şeklinde konuştu.

“BELEDİYECİLİKTE EN BÜYÜK İŞ, GÜNLÜK HAYATIN PROBLEMSİZ YÜRÜMESİNİ SAĞLAMAKTIR”

Dernek başkanları ile bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasında, “Bugün burada hasbihal ediyoruz. Sizlerle bir arada olmak çok güzel. Çünkü sizler bir şehrin hemşehrilerini temsil ediyorsunuz. Bizler de bu tür programlarla sizlerle bir araya geliyoruz. Türkiye’nin geçmiş dönem sıkıntılarından ve Türkiye’nin içinden geçtiği zor günlerden bahsederek, “Zeytin Dalı Harekatı” Afrin operasyonunda Elhamdülillah Türk Silahlı Kuvvetlerimiz çok büyük bir başarı kaydetti. Çok şükür başımızda böyle bir hükümet ve asla boyun eğmeyen bir Cumhurbaşkanımız var. Rabbim onlardan razı olsun. Rabbim şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar eylesin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Daha sonra ilçedeki hizmetlerden bahseden Başkan Hasan Can, “Yapmış olduğumuz hizmetler ve eserlerle birçok belediyeye örnek teşkil ettik. Belediyecilikte en büyük iş günlük hayatın problemsiz yürümesini sağlamaktır. İnşallah milletimiz bize destek verdiği sürece daha da çok güzel hizmetlerimiz olacaktır” diye konuştu

Ardından programa katılan dernek başkanları sırasıyla görüş, düşünce ve temennilerde bulundular. Konuşmaların ardından program son buldu.

selyus