Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Nisan 2017

Başkan Çelikbilek, personeliyle kandilleşti

Miraç Kandili dolayısıyla Beykoz Belediyesinde, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf’ın katılımıyla kandilleşme programı düzenlendi.

Peygamber Efendimizin Cenab-ı Allah’ın huzuruna çıkarıldığı mübarek gece olan Miraç Kandili dolayısıyla Beykoz Belediyesinde kandilleşme programı düzenlendi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Belediye Başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu kandilleşme heyeti tarafından personele gülsuyu, kandil simidi ve lokum ikramı yapıldı.

“MİRAÇ RAHMET VE HİKMETE YOLCULUKTUR”

Kandillerin af, mağfiret, muhabbet kaynağı olduğunu hatırlatan Başkan Yücel Çelikbilek, “Mübarek üç ayların ilki Recep ayının 27’inci gecesi idrak edilecek olan Miraç Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimizin rahmet ve hikmet yüklü kutlu miraç yolculuğunun yıldönümünün tüm insanlığa ve kâinata barış, huzur, selamet ve esenlik getirmesini dilerim. Kandil gecesi, her zamankinden fazla akrabalarımızı, sevdiklerimizi ve komşularımızı hatırlayıp dua edelim” diye konuştu.

selyus