Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Kasım 2015

Başkan Demircan İstiklal Caddesi’nde

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi esnafını ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan dükkânları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Demircan, İstiklal caddesindeki değişimin çok olumlu olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

Her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul’un gözde mekanlarından birisi olan Taksim’deki İstiklal Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan dükkânları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Demircan, İstiklal caddesindeki değişimin çok olumlu olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi. Başkan Demircan, esnafla sohbet ederek kendisinden beklenentalepleri yerinde dinledi.

VATANDAŞLARLA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Demircan, beraber fotoğraf çektirmek isteyen gençleri kırmadı. Bölge esnafı da kapılarına kadar gelerek dertlerini dinleyen başkan Demircan’ın nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

selyus