Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 26 Şubat 2017

Başkan Erdem, “15 Temmuz tarihini hiç hafızalarımızdan silmeyeceğiz”

“Gönülden Gönüllere” isimli 15 Temmuz Şiir dinletisi Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bu ayağa kalkış sırasında gözünü kırpmadan tankın, topun, tüfeğin üstüne korkmadan giden 248 vatan evladımız şehit düştü. Onlar şerefleriyle onurlu bir şekilde hayatlarını, canlarını feda ederek son verdirmiş oldular. Ama geride kalan bizler bu şehitlerimizi unutmayacağız, 15 Temmuz tarihini hiç hafızalarımızdan silmeyeceğiz.”

Sancaktepe Belediyesi Bilgi evi tarafından düzenlenen “Gönülden Gönüllere” isimli 15 Temmuz Şiir dinletisi Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’inde katıldığı programla gerçekleşti.

23 Şubat Perşembe günü Mustafa Öncel Spor Kompleksi konferans salonunda gerçekleşen program yoğun katılım altında gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öğrencilerin okuduğu şiirler salonda bulunanlara duygusal anlar yaşattı.

“15 TEMMUZ TARİHİNİ HİÇ HAFIZALARIMIZDAN SİLMEYECEĞİZ”

Programda konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Hayatını kaybedip şehit olan ve tarih boyu devleti, milleti, bayrağı adına şehit düşen tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de Cenab-ı Haktan acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz bir ihanet çetesinin Türkiye Cumhuriyeti devletini çökertmeye yönelik Anadolu topraklarını işgale hazırlamış bir ihanet projesiydi. Yüce milletimiz yediden yetmişe millet olarak ayağa kalkarak geleceğine sahip çıktı. Bu ayağa kalkış sırasında gözünü kırpmadan tankın, topun, tüfeğin üstüne korkmadan giden 248 vatan evladımız şehit düştü. Onlar şerefleriyle onurlu bir şekilde hayatlarını, canlarını feda ederek son verdirmiş oldular. Ama geride kalan bizler bu şehitlerimizi unutmayacağız, 15 Temmuz tarihini hiç hafızalarımızdan silmeyeceğiz.” diye konuştu.

selyus