Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 20 Temmuz 2018

Başkan Erdem, halk buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor

Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda büyük projeyi başarıyla hayata geçiren ve birçok ilke imza atan “Erdemli Belediyeciliğin” mimarı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 2009 yılından itibaren başlattığı “Halk Günü” uygulamasını her Perşembe günü sürdürmeye devam ediyor.
Taleplerini doğrudan Belediye Başkanı İsmail Erdem’e ileten vatandaşlar aldıkları olumlu geri dönüşten oldukça memnun. 19 Temmuz Perşembe günü Belediye hizmet binasında Halk Günü Toplantıları çerçevesinde gerçekleşen programa Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şu ana kadar binlerce vatandaşı dinleyerek vatandaşların istek ve talepleriyle ilgili bilgi aldığını toplantılarda amacın, vatandaşlarla belediye arasına aracı koymadan doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyesi’nin katılımcı ve demokratik yerel yönetim anlayışıyla hizmetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Gerçekleştirilen toplantılarda, vatandaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda sorunları tespit eden yetkililer, gereken incelemeyi yaptıktan sonra sorunlar ve çözümüyle ilgili geri bildirim vererek, vatandaşların süreci takip etmelerini de sağlıyor.

selyus