Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Şubat 2017

Başkan Erdem, Sivas Vadi Federasyonu’nu ağırladı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, en son yapılan Olağan Kongrede görevi devrettiği Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belediyede makamında ağırladı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin belediyede makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Erdem, belediye olarak ilçede yaptıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Sivas Vadi Federasyonu Başkanı Yücel Aydın da Başkan Erdem’e federasyonun projelerinden bahsetti, tecrübelerinden ve desteklerinden her zaman yararlanmak istediklerini iletti.

Başkan Erdem, kendisini ziyaret eden federasyon başkanı ve 3 kademe yönetim kurulu üyelerine, önümüzdeki referandumda gece gündüz çalışarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmalarını özellikle istedi.

Federasyonun önceki başkanı olan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Aydın ile ekibine başarılar diledi ve ayrıca her zaman yanlarında olacağını ifade etti.

selyus