Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Eylül 2017

Başkan Erdem, STK’larla buluştu

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bu hafta sonunu da il ve ilçelerimizin dernek ziyaretlerine ayırdı. Başkan Erdem her biri kültürel zenginliğimiz olan yörelerimizin dernek temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Yoğun hafta sonu programı çerçevesinde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, sosyal ve kültürel işlevleri yerine getirmede çok önemli bir misyonu üstlenen hemşehri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Sancaktepe’de 9-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Erdem, sırası ile Bingöl, Tokat, Kastamonu, Erzincan, Sinop, Sivas, Giresun, Ordu, Kars-Iğdır-Ardahan, Rize, Bartın, Van ve Siirt derneklerini ziyaret ederek buradaki dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Gittiği her ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdem, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirmiş oldukları projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Erdem’e Belediye Başkan Yardımcıları ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Başkan Erdem, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda köy derneklerinin sosyal hayattaki önemine vurgu yaparak:”Hemşehri dernekleri, sosyal,  kültürel, ahlaki, eğitimsel etkinlik ve işlevlerde de bulunuyorlar. Hitap ettikleri kitlenin kültürel değerlerini yaşatmak için özel gayret gösteriyorlar. Bu sebeple çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Belediye olarak, sosyal değerlerin halka taşınmasında yoğun çaba sarf ediyoruz. Gönüllü kuruluşların bu konuda yapacağı çalışmaları çok anlamlı ve önemli buluyorum” şeklinde konuştu.

 

selyus