Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 29 Eylül 2016

Başkan Erdem, Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ni ağırladı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, başkanlığını Kocaeli Büyükşehir Beledi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yaptığı ve 28 Ülkeden 1103 üyesi bulunan Türk Dünyası Belediyeler Birliği’ni Sancaktepe’de ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Sancaktepe’de. Kocaeli Büyükşehir Beledi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında 28 Eylül Çarşamba günü Sancaktepe İlçesinde toplanan Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu toplantısının ev sahipliğini ise Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptı. Türk Dünyası Belediyeler Birliği’nin 28 Ülkeden 1103 üyesi bulunuyor.

Toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Yönetim anlayışımız; kentte yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması ve hemşericilik bilincinin pekişmesini sağlayarak; barış, huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisini en öncelikli görev sayan bir anlayıştır” dedi. Başkan Erdem, “Çağdaş, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte, tüm insanları ve tüm semtleri aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan, kenti topyekun düşünen, bu kentin geçmişten günümüze uzanan tüm değerlerine sahip çıkarken; onları koruyup, kollayarak günümüzde de güncelliğini sürdürmesi için çaba gösteren, geçmişle günümüz arasında köprü görevini üstlenen bir anlayıştır” şeklinde konuştu. 

Belediye olarak yapılan tüm hizmetlerdeki temel düsturunu da “İnsana, inanca, geçmişe saygı, dünya barışına katkı anlayışımızdır” şeklinde dile getirdi.

Toplantı sonunda Başkan Erdem, misafirlere Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi, Yeni Belediye Binası ve Kongre Merkezi ve Necmettin Erbakan Külliyesini gezdirdi.

 

Mega projeleriyle ilçelerinin adını tüm ülkeye duyuran İstanbul’un iki başarılı belediye başkanı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Ümraniye Belediye Başkanı Hasan, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu toplantısında bir süre hasbihal ettiler.

 

selyus