Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 18 Haziran 2017

Başkan Erdem, yerel basınla sahurda buluştu

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Anadolu Yakası yerel basınla sahurda bir araya geldi. Programda ayrıca Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Abdülhamit Kaygısız da hazır bulundu.

Başkan Erdem, hem yerel hem de genel siyaset üzerine gazetecilerle yaptığı sohbette Sancaktepe için yapacakları projelerden de bahsetti. İlçenin nüfusu hızla büyüdüğü için özellikle acil otopark ve kapalı semt pazarlarına ihtiyaç olduğunu ifade eden Başkan İsmail Erdem, “Önümüzdeki süreçte mahallelerimize kapalı semt pazarları kurmak, işyerlerinin ve alışverişin yoğunluk olduğu bölgelere otoparklar yapmak öncelikli projelerimiz arasında yer almaktadır. Tabi bunun yanında eğitim, kültür-sanat ve spora olan yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. “ dedi.

Başkan Erdem, ‘7 ünlü yönetmen, 7 ünlü oyuncu’ ile yüzlerce müracaat arasından seçilen ve şu an eğitimleri devam eden gençlerle birlikte 15 Temmuz direnişinin filmini çekeceklerini sözlerine ekledi.

 

selyus