Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 31 Ocak 2018

Başkan Hasan Can, Alemdağ Caddesi’ni dünya markası yapmaya kararlı

Prestij olarak Bağdat Caddesi’ni sollayan ve Hem Türkiye’de hem de dünyada marka olmaya aday Alemdağ Caddesi, yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatıldığından beri daha da hareketli. Başkan Hasan Can, bu akşam vatandaşların alışveriş için ilk tercih ettikleri mekan hâline gelen Alemdağ Caddesi’nde esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ümraniye’nin prestijine prestij katan ve Türkiye ile dünyada marka olmaya aday Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesini büyük bir memnuniyetle karşılayan Ümraniyeliler, günün her saatinde caddede vakit geçirmeyi sürdürüyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da bu akşam Alemdağ Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Hasan Can’a Alemdağ Caddesi’ndeki ziyaretleri esnasında Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da eşlik etti.

Alemdağ Caddesi esnafı ve Ümraniyeliler; projeden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek araç trafiği olmadan rahatça gezip, alışveriş yapabilmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

selyus