Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Eylül 2016

Başkan Hasan Can, kutsal emanetleri ziyaret etti

Ümraniye’nin 15 Temmuz Şehitlerinin aileleri ve Gaziler önce Allah’a sonra Hasan Can’a emanet. Bu kutsal emanetlerin bilincinde olan Başkan Hasan Can, Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek Kurban Bayramı öncesinde ziyaret gerçekleştirdi.

Ümraniyeliler, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi esnasında verdiği seferberlik ve sonrasında gerek 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerekse Kısıklı’da tuttuğu Milli İrade Nöbetleriyle büyük bir vatanperverlik örneği gösterdiler. Ümraniye Belediyesi de darbe gecesi belediyenin tüm araç gereçleriyle stratejik noktaları tuttu, sonraki günlerde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda birçok etkinlik, Kur’an tilaveti ve ilahi dinletisi düzenledi; bunların yanında da kendi ilçesinden çıkan 112 gaziyi, gazi ailelerini ve 8 şehit ailesini yalnız bırakmayarak; gerek hastane işleriyle gerekse günlük ihtiyaçlarıyla ilk elden ilgilendi. 

Bu kapsamda Kurban Bayramı öncesinde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu Ümraniye’deki şehitlerin ailelerini ziyaret etti. Başkan Hasan Can, aileleri ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda her zaman destekleyeceklerini ve kendilerini asla yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Şehit ailelerinin acılarını paylaştığını belirterek kendilerine ve millete baş sağlığı dileyen Başkan Hasan Can, “Milletimizin bağrına saplanan hançeri kahramanca söküp çıkartan şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Allah bu millete bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.

selyus