Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Şubat 2017

Başkan Hilmi Türkmen’den Üsküdarlı emeklilere şemsiye

“İyi ki Üsküdar Var” sloganıyla ilçeye hizmet eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın emeklilerine hediye gönderdi. Üsküdar Emekliler Dernek Başkanı Fatma Önerge’nin öncülüğünde gerçekleşen programda Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, Başkan Türkmen’in gönderdiği hediye şemsiyeleri dağıttı.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – “İyi ki Üsküdar Var” sloganıyla ilçeye hizmet eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın emeklilerine hediye gönderdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in talimatıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yapılan şemsiye dağıtımına emeklilerde şahit olmuştu. Üsküdarlı emekliler, ‘acaba bize de bu şemsilerden düşer mi?’ diye talep ettiler. Üsküdar Emekliler Derneği Başkanı Fatma Önerge de Başkan Hilmi Türkmen’e büyüklerin talebini iletti. Başkan Türkmen’de “Ne demek yaşlılarımıza can kurban, size de göndereyim” dedi. Bunun üzerine 1 Şubat Çarşamba günü şemsileri dağıtmak ve muhabbet etmek üzere İkinci Bahar Emekliler Kıraathanesi’ne giden Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, hem emeklileri dinledi hem de Başkan Türkmen’in selamıyla birlikte gönderdiği şemsiyeleri dağıttı.

“HİLMİ BAŞKANIMIZ EMEKLİLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI VE ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR”

Yapılan güzel düşünce karşısında çok duygulanan Üsküdar Emekliler Derneği Başkanı Fatma Önerge, “Şunu özellikle belirtmek istiyorum; Öncelikle Hilmi Başkanımdan Allah razı olsun. Burayla ilgili ne istediysek hemen gönderdi ve bugüne kadar taleplerimizin hiçbir tanesi geri çevrilmedi. Büyüklerimize her zaman saygı gösteren ve hürmet eden sayın başkanımız emeklilerimize sahip çıktı. Kendisine Üsküdar Emekliler Derneği’mizin 10 bin üyesi adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“BURADA BÜYÜKLERİMİZLE HASBİHÂL ETME İMKANI BULDUK”

Programda emeklilere seslenen Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, “Üsküdar Emekliler Derneği ile İkinci Bahar Emekliler Kıraathanesi Başkanı Fatma Önerge ve emeklilerin davetine icabet etmek üzere buraya geldik. Şahsen buraya Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen’i temsilen katıldım. Burada büyüklerimizle hem hasbihâl etme imkanı bulduk hem de Belediye Başkanımız Sayın Türkmen’in emeklilerimize gönderdiği şemsiyeleri takdim ettik. Emekli büyüklerimiz çok mutlu oldular. Belki de Türkiye’de bir ilk olan böylesine güzel ortamda emeklilerimizin Üsküdar’la ilgili isteklerini sayın başkanımıza iletmek üzere not aldık. Ben, Başkan Fatma hanımın nezdinde programa katılan büyüklerime, hürmetlerimle teşekkür ediyorum.” dedi. 

selyus