Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Mart 2018

Başkan İsmail Erdem, şehit aileleri ile gazileri ağırladı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma kapsamında Sancaktepe’de bulunan Şehit Aileleri ve Gazilerle toplantıda bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verdi. 18 Mart Pazar günü gerçekleşen programda Çanakkale savunması ile Türk milletinin, tarihin en büyük destanlarından birisi olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Bu vatan toprakları için uğruna canlarını hiçe sayan kahraman şehitleri ve gazileri bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Başkan Erdem, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu belirterek, “Vatanımız uğruna canını seve seve veren aziz şehitlerimiz, bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleridir. Onların geride bıraktıkları aileleri de, şehitlerimizin milletimize bıraktığı emanetidir. Sizler şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Bu anlamda, şehit aileleri bizim baş tacımızdır. Gazilerimiz de göz bebeğimizdir. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu yeniden hatırlatıyorum. Sizler asla yalnız değilsiniz. Sevinçleriniz sevincimiz, üzüntüleriniz de üzüntümüzdür” şeklinde konuştu.

Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ruhuna edilen duadan sonra Başkan İsmail Erdem, Şehit ve Gazi ailelerinin yakınları ile tek tek ilgilenerek onların istek ve taleplerini dinledi.

selyus