Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Nisan 2015

Başkan Poyraz’dan Rektör Arat’a ziyaret

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat’ı ziyaret etti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat’ı ziyaret ederek, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliği ile hazırlanan Biz O’nu Çok Sevdik Projesi’nin ödül töreni ile ilgili bilgi verdi. Ziyaret sırasında Başkan Poyraz’a; AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammed Sarı eşlik etti.

Başkan Poyraz, Biz O’nu Çok Sevdik yarışmasına verdikleri destek nedeniyle Marmara Üniversitesi Rektörü Arat’a teşekkür ederek, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 18 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ödül töreninin davetiyesini iletti.

Projenin başarısından bahseden Başkan Poyraz, “Peygamber Efendimizin hayatının genç nesillere okutulmasını amaçlayan projemize inanç ve heyecanla başladık. Gençlerimizin yoğun ilgi göstermesi bizleri çok sevindirdi. 18 Nisan’da yapacağımız ödül törenimize Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrif edecek olması da bizi de çok mutlu etti,” dedi.

Etiketler:
selyus