Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 27 Aralık 2016

Başkan Şahin, “Kadıköy Belediyesi çocuklarımızdan uzak dursun”

İlkokul öğrencilerine tarihi geçmiş yiyecek dağıtan Kadıköy Belediyesi’ne sert bir şekilde tepki koyan AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, “Bu bir skandaldır. İlkokul çağındaki çocuklarımıza karşı yapılan bu ihmali yapanları kınıyorum. Biz çocuklarımızı bu yönetimlerin hizmetlerine nasıl emanet edebiliriz? Kadıköy Belediyesi mümkünse çocuklarımızdan uzak dursun.” dedi.

Kadıköy Belediyesi’nin skandalları bitmek tükenmek bilmiyor. Neredeyse her hafta belediye ile ilgili bir haberi sitemizde görürsünüz. Birkaç gün önce Kadıköy Belediyesi devletin elektriğini mi çalıyor? diye bir haber yapmıştık. Yine bize bir istihbarat daha geldi. Bizler gazetecilik görevimizi yerine getirmek için bu haberide sizlerle paylaşmak istedik.

Kadıköy Belediyesi Kadıköy’deki ilkokullardaki öğrencilere deprem çantası dağıttı ancak kaş yapayım derken göz çıkarttı. Çantanın içerisine aynı zamanda kraker vs. yiyecekler koyan Kadıköy Belediyesi, büyük bir ihmale sebep oldu. Çantanın içindeki krakerlerin son kullanım tarihinin geçmiş olduğu görüldü. Durumu fark eden velilerin bir kısmı, tepki göstererek okullara şikayetlerde bulundu ve çantaları iade etti.  Belediyenin ilkokul çağındaki öğrencilere karşı hassasiyetsiz yaklaşımı Kadıköylerin de büyük tepkisine sebep oldu.

Belediyeye bir tepki de AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’den geldi. Şahin yaptığı açıklamada: “Bu bir skandaldır. İlkokul çağındaki çocuklarımıza karşı yapılan bu ihmali yapanları kınıyorum. Biz çocuklarımızı bu yönetimlerin hizmetlerine nasıl emanet edebiliriz? Kadıköy Belediyesi mümkünse çocuklarımızdan uzak dursun. Bu ihmale sebep olan yetkililer hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız” dedi. 

selyus