Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Temmuz 2016

Başkan Türkmen, “Biz bu milleti, bu şehri çok seviyoruz”

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen: “Üsküdar’ımız en güzel hizmetlere adeta susamış durumda. Bizim için bu aziz millete sevdamızın, aşkımızın, sevgimizin sonu yok. Gerçekten biz bu milleti, bu şehri çok seviyoruz” dedi.

Çavuşdere Caddesi üzerinde bulunan Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Eski Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi personel ile Üsküdarlılara kahvaltı verildi. Dualarla hizmete açılan bina için kurdele kesildi. Ardından protokol ve vatandaşlar yeni hizmet binasını gezdi.

Yeni Hizmet binasında konuşma yapan Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, “Üsküdar’ımız gerçekten çok özel bir belde. Merkeziyle civar mahalleriyle her köşesi en güzel hizmete layık bir şehir. Bugün bu açılışımızla birlikte hemen eski binamızdaki meydan düzenleme faaliyetine başlıyoruz. Binamızı ve yanındaki katlı otoparkı alışveriş merkeziyle ilgili yıkım işlemlerine başlıyoruz” dedi.

“Bizim gerçekten kaybedecek bir günümüz bir saatimiz bile yok” diyen Başkan Türkmen, konuşmasının devamında Belediye binasının inşaat çalışması hakkında dinleyicilere bilgi verdi. Başkan Türkmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üsküdar’ımız en güzel hizmetlere adeta susamış durumda. Bizim için bu aziz millete sevdamızın, aşkımızın, sevgimizin sonu yok. Gerçekten biz bu milleti, bu şehri çok seviyoruz” 

Programda selamlama konuşması yapan önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Kara, “Üsküdar Belediye binamızın Üsküdarlılara hayırlı olmasını diliyorum. Binan bu kadar kısa zamanda bitmesi inanılır gibi değil. Ben, başta Belediye Başkanımı Hilmi Türkmen bey olmak üzere, ekibini ve yüklenici firmayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

selyus