Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 16 Ocak 2018

Başkan Türkmen, “Kısıklı Metro Durağına ring seferlerini başlattık”

Başkan Türkmen, “Vatandaşlarımızın isteği üzerine metroya rahat ve kolay ulaşım sağlayabilmeleri için Küplüce, Kısıklı, Kirazlıtepe ve Burhaniye Mahallelerimizden Kısıklı Metro Durağına ücretsiz ring otobüs seferlerimizi bugün itibariyle başlattık. Hayırlı olsun!” dedi.

Vatandaşların yoğun isteği üzerine, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna Küplüce, Kirazlıtepe, Burhaniye ve Kısıklı Mahallelerimizden rahat erişimi sağlayacak otobüs ring seferleri 16 Ocak Salı günü başladı.

Vatandaşların metroya tek biletle kolay ulaşım sağlayabilmesi için faaliyete geçen otobüs seferlerinin ilki Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşti.

Ring seferlerinin hayırlı olmasını dileyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Vatandaşlarımızın isteği üzerine metroya rahat ve kolay ulaşım sağlayabilmeleri için Küplüce, Kısıklı, Kirazlıtepe ve Burhaniye Mahallelerimizden Kısıklı Metro Durağına ücretsiz ring otobüs seferlerimizi bugün itibariyle başlattık. Hayırlı olsun!” dedi.

İstanbul kartlarını ring servisinde veya metroda bir kez okutan vatandaşlar başka ücret ödemeden ulaşım sağlayabilecek.

selyus