Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Ocak 2018

Başkan Türkmen, mahalle meclisi toplantılarına Ünalan’dan start verdi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ünalan Mahallesi’nde ve Üsküdar’da yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Mahalle Meclisleri toplantısının ilki Ünalan Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahalle Meclisleri toplantısına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Ünalan Mahalle Muhtarı ve birçok vatandaş katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, “Her mahalle de olması gereken demokratik, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışının tezahür ettiği Mahalle Meclisleri programında bir aradayız. Sizlerle bir araya gelmemize vesile olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkür ediyorum,” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Özellikle yerel yönetimler olarak yaptığımız hizmetleri hem vatandaşlarımızla paylaşıp, istişare etmek hem de vatandaşlarımızın görüşlerini, önerilerini, eleştirilerini ve tenkitlerini almak istiyoruz. Üsküdar’ımız 33 mahalleden oluşmaktadır. Yoğun nüfuslu olan mahallelerimizde yapılan hizmetlerimizin, o mahalleye doğru hizmet etmesine dikkat ediyor ve bunun için çalışıyoruz,” diye konuştu.

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN MÜJDEYİ VERDİ!

Emaar Square AVM’nin showroom olarak kullandığı alanın Üsküdar Belediyesi’ne ait olduğunu dile getiren Başkan Hilmi Türkmen, “Ünalan Mahallesi’ne o binayı hastane olarak hizmete açacağız. İçerisinde birçok poliklinik bulunacak. Bunun da buradan müjdesine verelim. Şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Konuşmasının devamında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ünalan Mahallesi’nde ve Üsküdar’da yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

 

selyus